Patient doorverwijzen?

Taakherschikking
De mondzorg is continu in beweging. Daarbij zal de rol van de tandarts in de toekomst gaan verschuiven naar die van mondarts. Dit betekent dat er binnen de mondzorg een verschuiving van taken plaats vindt. Meerdere tandartsen in de regio voeren om verschillende redenen al geen prothetische mondzorg meer uit en verwijzen patiënten naar onze praktijk.

 

Van A tot Z
Daarbij dragen wij zorg voor de afdrukname, het aanmeten en vervaardigen van de prothese tot aan de nazorg. U kunt uw patiënt doorsturen voor alle mogelijke prothetische voorzieningen, waarbij wij dus zorg dragen voor het gehele traject van A tot Z. Wij zijn overigens geen tandtechnisch laboratorium, dus wij werken alleen op verwijzing en niet in opdracht van tandartsen.

 

Verwijzing
Uw patiënt kan rechtstreeks een afspraak bij onze praktijk maken. Is aanvullende verwijsinformatie noodzakelijk? Dan mag u deze aan de patiënt meegeven of rechtstreeks aan ons doorgeven per telefoon of mail. Zie onze contact pagina. U kunt patiënten naar ons doorverwijzen voor alle behandelingen die genoemd staan op onze website. Wilt u graag uw patiënt doorverwijzen voor een implantaat prothese? Dan kunt u uw patiënt eerst naar onze praktijk doorverwijzen. Wij zullen vervolgens de gegevens van de patiënt doorgeven aan de implantoloog, nadat patiënt eerst voor een intakegesprek bij onze praktijk is geweest.

 

Terugkoppeling
Na de behandeling sturen wij u altijd bericht over de afronding van de behandeling. Op die manier blijft u geïnformeerd over de status van uw patiënt.

Saturday the 15th. © 2015 | Tandprothetische Praktijk Floris van 't Hull | Website uitvoering Ingenieursbureau Wubben, Barendrecht