Welkom bij TPP Floris van 't Hull

Uw kunstgebit is uw visitekaartje. En daarom moet het goed gebeuren! Ik zeg dan ook... Uw Gebitsprothesen, Mijn Persoonlijke Zorg.

Tandprothetische Praktijk Floris van 't Hull is al 20 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van alle soorten gebitsprotheses. Sinds 2011 maken wij protheses volledig in eigen beheer in mijn praktijk in Tiel.

                                         Floor van 't Hull 200x200

Uw tandprotheticus Floris van 't Hull levert een stukje maatwerk als het om uw nieuwe prothese gaat. Een mooi kunstwerk vergt nu eenmaal tijd, aandacht en vakmanschap. Ik ben er voor de zorg van uw nieuwe prothese, van aanmeten tot afleveren en natuurlijk de nazorg. Ik lever professionele en deskundige tandprothetische zorg, waarbij ik graag de tijd neem voor al mijn patiënten en ik garant sta voor goede kwaliteit en service.

 

 


Aan de titel ‘tandprotheticus’ herkent u dan ook een paramedisch specialist en eerstelijns zorgverlener die volgens de Wet BIG, dé aangewezen specialist is op het gebied van prothetische voorzieningen. Om die reden heeft uw zorgverzekeraar dan ook de kosten van de tandprotheticus in het pakket opgenomen. Zo garandeert de zorgverzekeraar u zorg van goede kwaliteit. Informeer daarom altijd eerst bij uw zorgverzekeraar waar u terecht komt!

Ik heb een goede relatie met implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. Ik kan dan ook wel stellen dat er nauw samen wordt gewerkt met de juiste specialisten in Tiel. Dat werkt wel zo prettig! Gemak voor u als patiënt en een nauwe en goede samenwerking tussen diverse specialisten in de mondzorg.

Ik ben lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).
Via deze link wordt de pagina van het ONT in een nieuw venster geopend zodat u makkelijk kunt terugkeren naar mijn site.

U bent van harte welkom!

In de echte wereld hebben zorg en geld alles met elkaar te maken.
Samenwerkingsverband met VitaalDent voor de ambulante mondzorg in verzorgings- en verpleeghuizen en voor thuis.
FreshJoomlaTemplates.com
Saturday the 13th. © 2015 | Tandprothetische Praktijk Floris van 't Hull | Website uitvoering Ingenieursbureau Wubben, Barendrecht